Onze trainingen

VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

IMG 6886

Onze trainingen zijn er op gericht van jou een (nog) betere motorrijder te maken. Een motorrijder die zich zeker voelt in het verkeer, zich ontspannen voelt tussen het verkeer en op een verantwoorde wijze zich vlot voortbeweegt op de weg. Ons motto:

Vlot, Veilig en Verantwoord

Dit bereik je niet door alleen  op de motor te zitten en veel kilometers te rijden. Dit bereik je ook niet door het een of meerdere keren volgen van een motortraining en dit bereik je ook niet door je eens goed te verdiepen in de theorie, of alles te weten over je motor. Het is een combinatie van dit alles. Voortdurend bezig zijn met deze aspecten van motorrijden maken van jou een steeds betere motorrijder.

Motortrainingen.com is dus ook slechts een onderdeel van het continue proces van verbetering. Toch wordt aan alle aspecten ruim voldoende aandacht gegeven zodat je (of je nu een beginnend of vergevorderd motorrijder bent) atijd weer een basis hebt voor de volgende stap naar een hoger niveau. We besteden veel tijd aan zowel de theoretische als de praktische kant van motorrijden. Het draait in onze trainingen om jou (de mens), je motor (de machine) en de omgeving waarin je je bevindt (de plaats). Individuele aandacht is hiervoor de basis. Een trainer van Motortrainingen.com gaat met maximaal 6 deelnemers op pad.

Tijdens de trainingsritten maken wij gebruik van moderne communicatie- en opnameapparatuur. De trainers staan in verbinding met de deelnemers en gemaakte videobeelden worden (desgewenst) ter plekke geëvalueerd of in de avond groeps- gewijs behandeld. Het beeldmateriaal wordt achteraf ter beschikking gesteld aan de deelnemers.